Балсам за брада Uppercut Deluxe Beard Balm

Брандове:

Балсамът за брада Uppercut Deluxe Beard Balm е бил специално създаден, за да поддържате брадата ви и да й предадете правилната форма. Създателите на продукта идеално разбират, че за да се грижите за външния си вид, всеки мъж има нужда от качествени средства.

Основна цена 39 лв
Разфасовка
Избиране на възможност
TPL_QTY - +
Описание

Характеристики:

Балсамът за брада Uppercut Deluxe Beard Balm е бил специално създаден, за да поддържате брадата ви и да й предадете правилната форма. Създателите на продукта идеално разбират, че за да се грижите за външния си вид, всеки мъж има нужда от качествени средства. Именно затова е бил създаден този балсам за брада, с който лесно да я поддържате в идеален вид всеки ден с минимални усилия. Средството е на водна онова и не оставя блясък. Има отлична фиксация и лесно се измива. С този продукт лесно ще укротите дори и най-непокорните бради.

Това е универсален стилизиращ продукт, който е подходящ за средни и дълги бради. Балсамът идеално овлажнява, фиксира формата, запазвайки естествения вид. Лесно се измива и има приятен аромат. Естествените съставки осигуряват цялостна грижа.

Предимства:

  • Отлична фиксация;
  • Лесно се измива;
  • Дори непослушната брада ще съхрани формата си през целия ден;
  • Има овлажняващ ефект;
  • Коксов аромат;
  • Не блести.

Количество: 100 гр.

Начин на употреба:

Нанесете продукта на върха на пръстите, разнасяйки след това на брадата, за да  й придадете желаната форма. Големият обем от 100 ml ще осигури трайно удоволствие от използването на този балсам.