Тоник за след бръснене American Crew Revitalizing Toner

Брандове:

Възстановяващият тоник за след бръснене на американския бранд American Crew освежава и тонизира кожата, успокоява и премахва раздразненията след бръснене. В състава му влиза екстракт от тиквени семки, който спомага за овлажняването и обновяването на епидермиса. Маслото от чаено дърво действа успокояващо и има противовъзпалителен ефект.

Основна цена 39 лв
Разфасовка
Избиране на възможност
TPL_QTY - +
Описание

Характеристики:

Възстановяващият тоник за след бръснене на американския бранд American Crew освежава и тонизира кожата, успокоява и премахва раздразненията след бръснене. В състава му влиза екстракт от тиквени семки, който спомага за овлажняването и обновяването на епидермиса. Маслото от чаено дърво действа успокояващо и има противовъзпалителен ефект. Екстрактите от коприва, череша и черен цвят имат лечебен ефект върху раните и порязванията по време на бръснене.

Благодарение на леката си формула, тоникът действа не само успокояващо, но и възстановява водния баланс в кожата и спомага да се предотвратят възпаленията след бръснене. Има леко охлаждащо действие, тъй като в състава му влиза ментол, като по този начин освежава кожата. Защитава я от вредните външни фактори на околната среда и служи като бариера един вид от силните замърсявания в градовете и други.

За максимален резултата, използвайте и другите продукти за грижата за лицето от серията American Crew Shaving Skincare.

Предимства:

  • Има овлажняващ ефект;
  • Действа тонизиращо и успокояващо;
  • Спомага за обновяването на епидермиса;
  • Спомага срещу появата на врастнали косми;
  • Освежава и облекчава раздразнената кожа;
  • Има противовъзпалителни свойства.

Количество: 150 мл.

Начин на употреба: С леки масажни движения нанесете на кожата след бръснене.