Гел за прецизно бръснене American Crew Precision Shave Gel

Брандове:

Гелът American Crew Precision Shave Gel подхожда за всеки тип брада, осигурявайки леко и гладко бръснене. Продуктът е идеален също така и за оформяне на бакембардите и шията. Прозрачният гел има лека текстура, която не изсушава кожата. Успокоява и предпазва от появата на раздразнения.

Основна цена 32 лв
Разфасовка
Избиране на възможност
TPL_QTY - +
Описание

Характеристики:

Гелът American Crew Precision Shave Gel подхожда за всеки тип брада, осигурявайки леко и гладко бръснене. Продуктът е идеален също така и за оформяне на бакембардите и шията. Прозрачният гел има лека текстура, която не изсушава кожата. Успокоява и предпазва от появата на раздразнения. Подходящ е и за чувствителна кожа. Отличителна негова черта е именно прозрачната му структура, като така е възможно лесно да постигнете максимално прецизен резултат. Благодарение на този ефект на American Crew Precision Shave Gel той ще ви помогне да премахнете космите дори в трудно достъпните места, където е необходимо да сте особено внимателни. В състава му влиза специален комплекс от подхранващи съставки, които защитават, овлажняват и подхранват епидермиса.

Предимства:

  • Екстрактът от тиквени семки пълноценно се грижи за храненето на кожните клетки, способства да се регулират мастните жлези и спомага за регенерацията на кожата;
  • Маслото от грозде е прекрасен антиоксидант, позволяващ да се избегнат раздразненията, тонизира и овлажнява;
  • Екстрактът от алое вера е идеален за чувствителната кожа, а освен това омекотява.

Количество: 150 мл.

Начин на употреба:

Намокрете брадата ви с топла вода и нанесете малко количество от гела. След като приключите с бръсненето, нанесете тонизиращ лосион.