Помада за коса, с умерено задържане и блясък Dapper Dan Deluxe Pomade

Брандове:

Помадата за коса с умерено задържане и блясък Dapper Dan Deluxe Pomade е идеална за създаването на професионален «Slick Look» стайлинг. Използвайте малко от продукта на косата, за да постигнете естествен блясък или при нанасянето на по-голямо количество, ще постигнете автентичен лук в стила на 30-те години.

Основна цена 30 лв
Разфасовка
Избиране на възможност
TPL_QTY - +
Описание

Характеристики:

Помадата за коса с умерено задържане и блясък Dapper Dan Deluxe Pomade е идеална за създаването на професионален «Slick Look» стайлинг. Използвайте малко от продукта на косата, за да постигнете естествен блясък или при нанасянето на по-голямо количество, ще постигнете автентичен лук в стила на 30-те години. Съхранява фиксацията си и формата на прическата ви през целия ден, но за разлика от много други помади е на водна основа и не оставя неприятен мазен филм.

Идеален вариант е за мъжете, които ценят скъпият и умерен блясък. Продуктът е на водна основа, но предлага средна степен на фиксация, като при това се измива много лесно от косата. Средството е универсално и може да се адаптира към всеки стил.

Предимства:

  • Средна фиксация;
  • Средна степен на блясък;
  • На водна основа;
  • Лесно се измива от косата;
  • Приятен аромат на цитруси и ванилия.

Количество: 100 мл.

Начин на употреба:

Разтъркайте малко количество от продукта в дланите и нанесете леко на косата, оформяйки желаната форма на прическата.