Помада за коса, умерена фиксация и слаб блясък – Reuzel Green

Брандове:

Помадата за коса Reuzel Green е с умерена фиксация и слаб блясък. Средството е многофункционално, позволявайки сами да контролирате степента на блясък и фиксация, а именно в зависимост от това, какво количество от него ще използвате. При нанасянето на суха коса, се постига по-силна фиксация, отколкото ако се използва при влажна.

Основна цена 27 лв
Разфасовка
Избиране на възможност
TPL_QTY - +
Описание

Характеристики:

Помадата за коса Reuzel Green е с умерена фиксация и слаб блясък. Средството е многофункционално, позволявайки сами да контролирате степента на блясък и фиксация, а именно в зависимост от това, какво количество от него ще използвате. При нанасянето на суха коса, се постига по-силна фиксация, отколкото ако се използва при влажна. Именно затова този продукт може смело да се отнесе към универсалните в мъжката колекция, който може да се използва дори от по-неопитните ни клиенти, търсещи помада, която е лесна за използване.

Помадата е на основата на пчелен восък и масла, които са изцяло природни и не вредят на косата и могат да се използват всеки ден. Тя ще гарантира допълнителна грижа и с него ще постигнете отлични резултати без много усилия, а ефектът ще ви радва през целия ден без значение от климатичните особености. При контакт с кожата, продуктът се топи бързо и лесно се нанася върху косата, помагайки тя да се моделира лесно според вашите желания. Има превъзходен и деликатен аромат с нотки на зелена ябълка и мента, които оставят зашеметяваща свежест след себе си.

Предимства:

  • Умерена фиксация;
  • На основата на пчелен восък и масла;
  • Лесно се нанася и измива;
  • Деликатен аромат на зелена ябълка и мента;
  • Отлични резултати без много усилия;
  • Подхранващо действие;
  • Възстановява структурата.

Количество: 35/115 гр.

Начин на употреба:

Нанесете на чиста коса и стилизирайте по обичайния начин.