Водоразтворима помада за коса, с матов ефект и силно задържане – Reuzel Clay Matte Pomade

Брандове:

Водоразтворимата помада за коса с матов ефект и силно фискиране Reuzel Clay Matte Pomade ще съхрани текстурата на косата ви, но заедно с това ще се погрижи за това да имате отлична прическа през целия ден.  Продуктът е на водна основа и поради това се измива много лесно. Средството е идеално за мъжете, които не обичат лъскавия блясък на косата си.

Основна цена 27 лв
Разфасовка
Избиране на възможност
TPL_QTY - +
Описание

Характеристики:

Водоразтворимата помада за коса с матов ефект и силно фискиране Reuzel Clay Matte Pomade ще съхрани текстурата на косата ви, но заедно с това ще се погрижи за това да имате отлична прическа през целия ден.  Продуктът е на водна основа и поради това се измива много лесно. Средството е идеално за мъжете, които не обичат лъскавия блясък на косата си. Матиращата помада лесно се нанася върху сухите краища, придава обем и фиксира косата, като същевременно остава напълно невидима.

С това средство дори най-сложната прическа ще остане перфектна през целия ден. Има лек и дискретен аромат, а благодарение на компактните си размери ще можете да вземате продукта навсякъде с вас. Идеална е за мъжете с къси прически, които имат непослушна, къдрава и гъста коса. Дори с тези екстремни условия на работа, помадата ще се справи перфектно и ще държи формата на прическата ви ярез целия ден.

Предимства:

  • На водна основа;
  • Лесно се нанася и измива;
  • Остава невидима;
  • Силна фиксация;
  • Матов финиш;
  • Съхранява текстурата;
  • Идеална прическа през целия ден.

Количество: 35/113 гр.

Начин на употреба:

Преди да приложите продукта върху косата, внимателно разтрийте малко количество в дланите на ръцете си. Равномерно разпределете продукта и оформете прическата ви по обичайния начин. За по-силна фиксация, използвайте по-голямо количество от средството.