Обслужват ви професионални барбери

Желаният мъж е поддържаният мъж. Доверете се на екипа ни от професионални бръснари да създадем и оформим вашата модерна визия. Ще се порадвате на мъжко време за себе си, а ние ще се погрижим да се върнете отново с усмивка.

Андрей

Шеф-бръснар в Лозенец

Нашият Шеф-бръснар е истински професионалист в модерните барбер стилове. Специализира в съвременни мъжки подстригвания и оформяне на брада. Андрей ще ви даде съвети за най-подходящата за вас прическа и ще ви даде насоки как да се грижите и поддържате своята коса и брада.

Резервирай сега

Димитър

Бръснар в Център

Страстта по бръснарството и грууминга се заражда в Димитър още преди години. Като бивш татуист, той има много точна ръка. На него можете да се доверите, както за широк диапазаон от класически мъжки прически, така и за последните модни тенденции в оформянето на брада и подстригване.

Резервирай сега

Ивайло

Бръснар в Булевард Левски

Ново поколение бръснар, дипломиран от академията на Head Hunters Barbershop. Неговият нестихващ стремеж за развитие и желанието му да бъде най-добрият бръснар го правят предпочитаният избор от всички перфекционисти, които не правят компромис с визията на клиентите си.

Резервирай сега

Дани

Бръснар в Лозенец

Когато фотограф по образование и художник по наследство завърши Академията на Head Hunters Barbershop и започне работа при нас - бъдете сигурни, че Дани е тук за да създава изкуство с вашата визия! Там, където класическите прически се пресичат с модерните ще намерите неговия стил. Притежава неповторим усет за красота и актуалност, което е гаранция, че сте в добри ръце!

Резервирай сега

Кирил

Бръснар в Булевард Левски

Собственик на HeadHunters barbershop. Майстор от украинската бръснарска школа. Практикувал е професията в един от най-елитните Киевски барбершопове. Обича да изпипва всеки детайл до съвършенство!

Резервирай сега

Николай

Топ-Бръснар в Център

Николай е трето поколение бръснар. Работи еднакво добре както с къси, така и с дълги форми на косата. Привърженик е на класическите прически с дълга и добре оформена брада.

Резервирай сега

Николай

Бръснар в Лозенец

Бръсненето и подстригването са нещата, които Николай прави с най-голямо удоволствие. Неговото разнообразно ежедневие и контакти му помагат да е в крак с най-актуалните модни тенденции. С усмивка приема предизвикателствата на всеки тип коса и резултатът винаги е страхотна визия.

Резервирай сега

Борис

Топ-Бръснар в Лозенец

Борис е израснал в семейство на фризьори. Фризьорството е заложено в ДНК-то му. Професионалист е както в модерните, така и в авангардните стилове.

Резервирай сега

Даша

Топ-Бръснар в Лозенец

Нашата фризьорка Даша подстригва по-добре от повечето мъже в този бранш. Даша е опитна фризьорка, която подстригва отлично както къси, така и дълги коси! Ако имате дълга коса, задължително трябва да се възползвате от нейните умения.

Резервирай сега

Стоян

Бръснар в Лозенец

Стоян- Дипломиран бръснар от Академията на Head Hunters Barbershop. Спортната му натура е в основата на неговия стремеж към постигане на все по-перфектни резултати всеки път!

Резервирай сега

Иван

Топ-Бръснар в Център

Иван е истински фен на класическото бръснене. Обучавал се е в една от най-добрите академии за бръснари в Украйна. Неговата цел е да покаже съвършенството на всеки клиент.

Резервирай сега

Валентин

Топ-Бръснар в Булевард Левски

Израстнал е във фризьорско семейство , неговата майка е фризьорка, а от две години той е открил, че неговата страст е бръснарството. Когато се доверите на него, той ще ви осигури перфектният Fade, съвършено оформена брада с бръснач и почистване на вежди и лице с конец!

Резервирай сега

Мирослав

Бръснар в Булевард Левски

Като ново поколение бръснар , Мирослав е готов да изпълни всяко ваше желание, както в класическите така и в по - нестандартни постригвания. В случай, че не знаете какво желаете ,не се колебайте да оставите вашата визия в неговите ръце !

Резервирай сега

Станислав

Бръснар в Център

Станислав е възпитаник на Академията на Head Hunters Barbershop. Вече една година и половина той осъвършенства наученото,надгражда знанията си и трупа опит с всеки изминал ден. Млад и талантлив с голямо желание и стремеж към перфекционизъм.

Резервирай сега