Обслужват ви професионални барбери

Желаният мъж е поддържаният мъж. Доверете се на екипа ни от професионални бръснари да създадем и оформим вашата модерна визия. Ще се порадвате на мъжко време за себе си, а ние ще се погрижим да се върнете отново с усмивка.

Андрей

Шеф-бръснар в Руски Паметник

Нашият Шеф-бръснар е истински професионалист в модерните барбер стилове. Специализира в съвременни мъжки подстригвания и оформяне на брада. Андрей ще ви даде съвети за най-подходящата за вас прическа и ще ви даде насоки как да се грижите и поддържате своята коса и брада.

Резервирай сега

Димитър

Бръснар в Център

Страстта по бръснарството и грууминга се заражда в Димитър още преди години. Като бивш татуист, той има много точна ръка. На него можете да се доверите, както за широк диапазаон от класически мъжки прически, така и за последните модни тенденции в оформянето на брада и подстригване.

Резервирай сега

Ивайло

Топ-Бръснар в Булевард Левски

Ново поколение бръснар, дипломиран от академията на Head Hunters Barbershop. Неговият нестихващ стремеж за развитие и желанието му да бъде най-добрият бръснар го правят предпочитаният избор от всички перфекционисти, които не правят компромис с визията на клиентите си.

Резервирай сега

Дани

Бръснар в Лозенец

Когато фотограф по образование и художник по наследство завърши Академията на Head Hunters Barbershop и започне работа при нас - бъдете сигурни, че Дани е тук за да създава изкуство с вашата визия! Там, където класическите прически се пресичат с модерните ще намерите неговия стил. Притежава неповторим усет за красота и актуалност, което е гаранция, че сте в добри ръце!

Резервирай сега

Калоян

Бръснар в Булевард Левски

Калоян е дипломиран бръснар от Академията на Head hunters.Превърнал хобито в професия,Калоян създава за вас мечтаната модерна визия.С огромно желание,позитивно настроение и индивидуален подход към всеки клиент,ще ви накара да се почувствате специални в неговите ръце.

Резервирай сега

Стефан

Junior Бръснар в Руски Паметник

Стефан завършил Академията на Head Hunters. Готов да ви придаде модерна и свежа подстрижка. Млад и амбициозен, той ще се справи с всяко ново предизвикателство. Желанието му за съвършенство прибавено с доброто му настроение ще ви накара да се върнете отново!

Резервирай сега

Кирил

Топ-бръснар в Руски Паметник

Собственик на HeadHunters barbershop. Майстор от украинската бръснарска школа. Практикувал е професията в един от най-елитните Киевски барбершопове. Обича да изпипва всеки детайл до съвършенство!

Резервирай сега

Калоян

Бръснар в Руски Паметник

С вроден манталитет на победител и характер на перфекционист, който иска да е най-добрият в това което се занимава,Калоян е съвкупност от набито око на идеалист,сръчна и прецизна до краен предел ръка, за да направи за вас мечтаната визия.

Резервирай сега

Николай

Топ-Бръснар в Център

Николай е трето поколение бръснар. Работи еднакво добре както с къси, така и с дълги форми на косата. Привърженик е на класическите прически с дълга и добре оформена брада.

Резервирай сега

Николай

Топ-бръснар в Лозенец

Бръсненето и подстригването са нещата, които Николай прави с най-голямо удоволствие. Неговото разнообразно ежедневие и контакти му помагат да е в крак с най-актуалните модни тенденции. С усмивка приема предизвикателствата на всеки тип коса и резултатът винаги е страхотна визия.

Резервирай сега

Петър

Бръснар в Център

От години Петър подстригва приятели и познати като хоби. След дипломирането му от академията на Headhunters Barbershop, хобито му се превърна в професия. Неговото позитивно настроение, усмивка, талант и непрекъснат стремеж към професионализъм задоволяват желанието на всеки клиент.

Резервирай сега

Пламен

Junior Бръснар в Руски Паметник

Като фотограф човек на изкуството. Пленява ме барбер културата. Завършил академията на Headhunters. С желание за модерна и перфектната визия и стремеж за развитие.

Резервирай сега

Борис

Топ-Бръснар в Лозенец

Борис е израснал в семейство на фризьори. Фризьорството е заложено в ДНК-то му. Професионалист е както в модерните, така и в авангардните стилове.

Резервирай сега

Веселин

Бръснар в Руски Паметник

След като открива страстта си към бръснарството, Веселин се завръща в България, за да стане възпитаник на академията Headhunters Barbershop. Веднага след звършването продължава стремежа си към съвършенство в друг барбършоп, където не спира да развива уменията си и със същия този хъс ще продължи развитието си като ново попълнение в нашата бръснарница. Вие сами ще се убедите в професионализма и засиленото му внимание към всеки детайл до пълното постигане на перфектната визия за Вас.

Резервирай сега

Стоян

Топ-Бръснар в Лозенец

Стоян- Дипломиран бръснар от Академията на Head Hunters Barbershop. Спортната му натура е в основата на неговия стремеж към постигане на все по-перфектни резултати всеки път!

Резервирай сега

Станислав

Бръснар в Център

Станислав е възпитаник на Академията на Head Hunters Barbershop. Вече една година и половина той осъвършенства наученото,надгражда знанията си и трупа опит с всеки изминал ден. Млад и талантлив с голямо желание и стремеж към перфекционизъм.

Резервирай сега

Васил

Бръснар в Лозенец

Благодарение на дългогодишния си спортен опит и рутина , у Васил ще намерите черти като постоянство, отдаденост и хъс за постигане на най-добри резултати. Завършил академията на Head Hunters, Васко притежава необходимите качества и умения да създаде перфектната визия!

Резервирай сега

Наско

Junior Бръснар в Булевард Левски

Наско завършил успешно академията на Head Hunters.За идеално поддържана мъжка визия може да разчитате на него.Работата за него е удоволствие . Към всеки клиент ще се отнесе с уважение,внимание и професионализъм.

Резервирай сега

Иван

Топ-Бръснар в Център

Иван е истински фен на класическото бръснене. Обучавал се е в една от най-добрите академии за бръснари в Украйна. Неговата цел е да покаже съвършенството на всеки клиент.

Резервирай сега

Валентин

Топ-Бръснар в Булевард Левски

Израстнал е във фризьорско семейство , неговата майка е фризьорка, а от две години той е открил, че неговата страст е бръснарството. Когато се доверите на него, той ще ви осигури перфектният Fade, съвършено оформена брада с бръснач и почистване на вежди и лице с конец!

Резервирай сега

Артем

Топ-Бръснар в Булевард Левски

Дойдох в България с част от своята култура. Не само с културата на държавата от която съм, но и с културата на бръснарството. За мен това не е работа, за мен това е част от моят живот, живот който живея с удоволствие. Искам да се отдам на своята страст, а именно да покажа какво е да си бръснар от Head Hunters.

Резервирай сега

Андрей

Бръснар в Лозенец

Андрей е бръснар от скоро с голямо желание за успехи. Нескончаемият му копнеж за развитие определя неговия перфекционизъм. Усетът му за естетика е гаранция за модерна и красива брада и прическа.

Резервирай сега

Владлен

Junior Бръснар в Център

Той е истински фен на стара бръснарската култура. Завършил академията HeadHunters за да направи истински мъжки визии за истински мъже.

Резервирай сега

Денис

Junior Бръснар в Лозенец

Докато работих в Норвегия, подстригвах колегите ми с които живеех, просто като хоби. След това реших, че бих могъл да го превърна в професия. Запознах се с човек, който имаше негов салон в града, който посещавах споделих за намеренията и той ме насърчи да започна да се занимава с този занаят. Получих положителни реакции и от най-близките ми след, като споделих за намеренията си, след това не губих никакво време и започнах да търся варианти за реализация

Резервирай сега