Гребени за брада

    Трудно е да кажем, че брадата е задължителен атрибут за мъжете, но пък за сметка на това е много привлекателна и мъжествена. Днес са известни над 30 форми: от едва заметна до патриархално дълга с мустаци или без. Нейното поддържане не е лесна задача и включва не само миене, бръснене и подстригване, но и оформянето й.

Мъжки прически с бретон

Бретонът е способен коренно да промени външният вид: да се открие формата на лицето или пък да се скрият недостатъците. Именно затова тези прически се избират и от мъжете, които се грижат за външния си вид.

Балбо - стилна брада за целеустремени мъже

    Екстравагантният външен вид на мъжа свидетелства за неговата увереност, чувство за стил и нестандартен моден поглед. Това се отнася не само до начина му на обличане, но дори и до избора на аксесоари, прическа на косата и на брадата. Днес сме решили да обогатим общата ви култура в това отношение и да ви запознаем с един интересен начин да носите брадата си в стил балбо.

Съвети при избора на мъжки шампоан

Изборът на средство за грижа при мъжете често завърша с покупката на първия продукт. Този начин не е правилен, тъй като дори и силния пол е важно да се съобрази с някои особености на косата си, за да може да тя да е винаги здрава и красива.

Мъжко подстригване «Цезар»

Сред огромното разнообразие от мъжки прически, не може да се каже че подстригването «Цезар» е лидер. Не се отличава с особена креативност, но пък за сметка на това много мъже залагат именно на тази класика, избирайки удобството и простотата.

JoomShaper