Камуфлиране на сива коса

  Гъстата и красива коса е мечтата на всеки човек без значение от пола и възрастта. За съжаление не всеки може да се похвали с разкошен ярък цвят без наличие на сиви коси. Тук на помощ идва процедурата наречена камуфлиране на сива коса.

Идеална прическата през зимата

  Не е тайна за никого, че и мъжете искат да имат поддържана прическа и визия без значение от времето навън и климатичните особености. За съжаление не всички преставители на силния пол могат да направят това и не защото е трудно, а просто поради факта, че не знаят как да поддържат прическата си в идеален вид.

Как да подготвите кожата за бръснене?

  Не е толкова ужасно ежедневно бръснене, колкото неговата погрешна техника, която води до редица неприятни последици под формата на раздразнения, обриви и врастнали косми. Но това може да се избегне! Просто трябва да се научите как да подготвите кожата си за бръснене.

Гребени за брада

  Трудно е да кажем, че брадата е задължителен атрибут за мъжете, но пък за сметка на това е много привлекателна и мъжествена. Днес са известни над 30 форми: от едва заметна до патриархално дълга с мустаци или без. Нейното поддържане не е лесна задача и включва не само миене, бръснене и подстригване, но и оформянето й.

Как да избереш фризьор/ бръснар?

  В днешно време голяма част от мъжете изпускат възможността да посещават един барбер. Вместо това съвременните мъже предпочитат всеки път да посещават различни унисекс салони за жени и мъже. А сега си представете, че всеки път прическата ви се оформя от различен стилист и ви се налага да обяснявате, какво точно искате.

Балбо - стилна брада за целеустремени мъже

  Екстравагантният външен вид на мъжа свидетелства за неговата увереност, чувство за стил и нестандартен моден поглед. Това се отнася не само до начина му на обличане, но дори и до избора на аксесоари, прическа на косата и на брадата. Днес сме решили да обогатим общата ви култура в това отношение и да ви запознаем с един интересен начин да носите брадата си в стил балбо.

JoomShaper