Обслужват ви професионални барбери

Желаният мъж е поддържаният мъж. Доверете се на екипа ни от професионални бръснари да създадем и оформим вашата модерна визия. Ще се порадвате на мъжко време за себе си, а ние ще се погрижим да се върнете отново с усмивка.

Андрей

Шеф-бръснар в Академия

Нашият Шеф-бръснар е истински професионалист в модерните барбер стилове. Специализира в съвременни мъжки подстригвания и оформяне на брада. Андрей ще ви даде съвети за най-подходящата за вас прическа и ще ви даде насоки как да се грижите и поддържате своята коса и брада.

Резервирай сега

Кирил

Топ-бръснар в Академия

Собственик на HeadHunters barbershop. Майстор от украинската бръснарска школа. Практикувал е професията в един от най-елитните Киевски барбершопове. Обича да изпипва всеки детайл до съвършенство!

Резервирай сега

Димитър

Топ-бръснар в Център

Страстта по бръснарството и грууминга се заражда в Димитър още преди години. Като бивш татуист, той има много точна ръка. На него можете да се доверите, както за широк диапазаон от класически мъжки прически, така и за последните модни тенденции в оформянето на брада и подстригване.

Резервирай сега

Дани

Топ-Бръснар в Лозенец

Когато фотограф по образование и художник по наследство завърши Академията на Head Hunters Barbershop и започне работа при нас - бъдете сигурни, че Дани е тук за да създава изкуство с вашата визия! Там, където класическите прически се пресичат с модерните ще намерите неговия стил. Притежава неповторим усет за красота и актуалност, което е гаранция, че сте в добри ръце!

Резервирай сега

Калоян

Топ-Бръснар в Булевард Левски

Калоян е дипломиран бръснар от Академията на Head hunters.Превърнал хобито в професия,Калоян създава за вас мечтаната модерна визия.С огромно желание,позитивно настроение и индивидуален подход към всеки клиент,ще ви накара да се почувствате специални в неговите ръце.

Резервирай сега

Вальо

Бръснар в Руски Паметник

Здрвейте, казвам се Валентин. Израснал съм в семейство на баща фризьор. Искам да се занимавам с фризьорство от малък. Много съм комуникативен и мога да работя много добре в екип. Обичам да изпипвам нещата до съвършенство.Изключително много се радвам, че попаднах в семейството на Headhunters и ще дам максимума от себе си.

Резервирай сега

Кристиян

Бръснар в Руски Паметник

По време на студентска бригада в Америка през 2019, Кристиян за пръв път се докосва до мъжките подстрижки, като се е налагало там да подстригва приятелите си. От тогава той е обсебен от идеята да стане професионален бръснар на високо ниво и две години по-късно премина успешно обучението в нашата академия. С изключителна прецизност и внимание, той дава всичко от себе си за желаната визия на клиента.

Резервирай сега

Калоян

Старши Бръснар в Руски Паметник

С вроден манталитет на победител и характер на перфекционист, който иска да е най-добрият в това което се занимава,Калоян е съвкупност от набито око на идеалист,сръчна и прецизна до краен предел ръка, за да направи за вас мечтаната визия.

Резервирай сега

Николай

Старши Бръснар в Център

Николай е трето поколение бръснар. Работи еднакво добре както с къси, така и с дълги форми на косата. Привърженик е на класическите прически с дълга и добре оформена брада.

Резервирай сега

Николай

Топ-бръснар в Лозенец

Бръсненето и подстригването са нещата, които Николай прави с най-голямо удоволствие. Неговото разнообразно ежедневие и контакти му помагат да е в крак с най-актуалните модни тенденции. С усмивка приема предизвикателствата на всеки тип коса и резултатът винаги е страхотна визия.

Резервирай сега

Петър

Топ-бръснар в Център

От години Петър подстригва приятели и познати като хоби. След дипломирането му от академията на Headhunters Barbershop, хобито му се превърна в професия. Неговото позитивно настроение, усмивка, талант и непрекъснат стремеж към професионализъм задоволяват желанието на всеки клиент.

Резервирай сега

Пламен

Бръснар в Руски Паметник

Като фотограф човек на изкуството. Пленява ме барбер културата. Завършил академията на Headhunters. С желание за модерна и перфектната визия и стремеж за развитие.

Резервирай сега

Иван

Бръснар в Руски Паметник

След известно време прекарано извън България, Иван се завръща обратно и започва да подстригва приятели, така открива и страстта си към бръснарството. Известно време по-късно решава да изкара курс и да подобри уменията си в академията на Head Hunters. Той отделя голямо внимание на детайлите и е много прецизен и креативен в работата си.

Резервирай сега

Виктор

Бръснар в Руски Паметник

След като подстригва приятели години наред като хоби,Виктор открива своето призвание в бръснарството и амбициран се впуска в професионалното си развитие като завършва академията на Head Hunters. Неговото старание, перфектционизъм и внимание към детайлите ще се погрижат за вашата визия.

Резервирай сега

Веселин

Топ-Бръснар в Академия

След като открива страстта си към бръснарството, Веселин се завръща в България, за да стане възпитаник на академията Headhunters Barbershop. Веднага след звършването продължава стремежа си към съвършенство в друг барбършоп, където не спира да развива уменията си и със същия този хъс ще продължи развитието си като ново попълнение в нашата бръснарница. Вие сами ще се убедите в професионализма и засиленото му внимание към всеки детайл до пълното постигане на перфектната визия за Вас.

Резервирай сега

Станислав

Топ-Бръснар в Център

Станислав е възпитаник на Академията на Head Hunters Barbershop. Вече една година и половина той осъвършенства наученото,надгражда знанията си и трупа опит с всеки изминал ден. Млад и талантлив с голямо желание и стремеж към перфекционизъм.

Резервирай сега

Наско

Топ-Бръснар в Булевард Левски

Наско завършил успешно академията на Head Hunters.За идеално поддържана мъжка визия може да разчитате на него.Работата за него е удоволствие . Към всеки клиент ще се отнесе с уважение,внимание и професионализъм.

Резервирай сега

Любомир

Топ-Бръснар в Лозенец

След като открих страстта си към бръснарството, завърших Академията на Head Hunters Barbershop. Практикувах за кратко в Германия, но реших да се върна и да се развивам в България. Със старание и позитивизъм се грижа за перфектната мъжка визия.

Резервирай сега

Кристиан

Бръснар в Лозенец

Кристиан е завършил успешно академията на Head Hunters. Стреми се да се самоусъвършенства всеки ден. Може да разчитате на него за поддържането на идеалната мъжка визия.

Резервирай сега

Жоро

Бръснар в Булевард Левски

От години Жоро подстригва приятели като хоби. След дипломирането му от академията на Headhunters Barbershop, хобито му се превърна в професия. За него е удоволствие да подобрява визията на всеки клиент с уважение и внимание.

Резервирай сега

Денис

Бръснар в Булевард Левски

Аз съм Денис! Много обичам професията си. Започнах да се обучавам на класически и бръснарски мъжки подстрижки още когато бях в училище. Моят опит в занаята е 3 години. В Украйна бях собственик на салон. Надявам се, с вас да намерим общ език и вие ще останете доволни от работа ми!

Резервирай сега

Борис

Старши Бръснар в Лозенец

Борис е израснал в семейство на фризьори. Фризьорството е заложено в ДНК-то му. Професионалист е както в модерните, така и в авангардните стилове.

Резервирай сега

Иван

Топ-Бръснар в Център

Иван е истински фен на класическото бръснене. Обучавал се е в една от най-добрите академии за бръснари в Украйна. Неговата цел е да покаже съвършенството на всеки клиент.

Резервирай сега

Артем

Старши Бръснар в Булевард Левски

Дойдох в България с част от своята култура. Не само с културата на държавата от която съм, но и с културата на бръснарството. За мен това не е работа, за мен това е част от моят живот, живот който живея с удоволствие. Искам да се отдам на своята страст, а именно да покажа какво е да си бръснар от Head Hunters.

Резервирай сега

Владлен

Бръснар в Център

Той е истински фен на стара бръснарската култура. Завършил академията HeadHunters за да направи истински мъжки визии за истински мъже.

Резервирай сега

Денис

Бръснар в Лозенец

Докато работих в Норвегия, подстригвах колегите ми с които живеех, просто като хоби. След това реших, че бих могъл да го превърна в професия. Запознах се с човек, който имаше негов салон в града, който посещавах споделих за намеренията и той ме насърчи да започна да се занимава с този занаят. Получих положителни реакции и от най-близките ми след, като споделих за намеренията си, след това не губих никакво време и започнах да търся варианти за реализация

Резервирай сега

Лъки

Бръснар в Лозенец

За Лъки най-голямото удовослтвие е да подобрява визията на всеки негов клиент. От тийнейджър започва да упражнява свойте бръснарски умения върху себе си и след това свойте приятели. Завършването на академията на Head Hunters поражда страстта му към модерното бръснарство.

Резервирай сега

Никита

Бръснар в Руски Паметник

Здравейте. Аз съм Никита. Обичам класически и модерни мъжки визии. За направата на всяка една от тях за мен това е чисто изкуство. Имам собствен салон в Киев, Украйна и се занимавям с бръснарство вече 3 години. Искам да се запозная с бръснарката култура в България и да покажа моят собствен стил. Моето хоби е брейк денс и музика. Това е моето вдъхновение. Обичам естетиката в джвижение, звук и мъжки прически.

Резервирай сега