Обслужват ви професионални барбери

Желаният мъж е поддържаният мъж. Доверете се на екипа ни от професионални бръснари да създадем и оформим вашата модерна визия. Ще се порадвате на мъжко време за себе си, а ние ще се погрижим да се върнете отново с усмивка.

Андрей

Шеф-бръснар в Академия

Нашият Шеф-бръснар е истински професионалист в модерните барбер стилове. Специализира в съвременни мъжки подстригвания и оформяне на брада. Андрей ще ви даде съвети за най-подходящата за вас прическа и ще ви даде насоки как да се грижите и поддържате своята коса и брада.

Резервирай сега

Кирил

Топ-бръснар в Академия

Собственик на HeadHunters barbershop. Майстор от украинската бръснарска школа. Практикувал е професията в един от най-елитните Киевски барбершопове. Обича да изпипва всеки детайл до съвършенство!

Резервирай сега

Димитър

Топ-бръснар в Център

Страстта по бръснарството и грууминга се заражда в Димитър още преди години. Като бивш татуист, той има много точна ръка. На него можете да се доверите, както за широк диапазаон от класически мъжки прически, така и за последните модни тенденции в оформянето на брада и подстригване.

Резервирай сега

Дани

Топ-Бръснар в Лозенец

Когато фотограф по образование и художник по наследство завърши Академията на Head Hunters Barbershop и започне работа при нас - бъдете сигурни, че Дани е тук за да създава изкуство с вашата визия! Там, където класическите прически се пресичат с модерните ще намерите неговия стил. Притежава неповторим усет за красота и актуалност, което е гаранция, че сте в добри ръце!

Резервирай сега

Калоян

Топ-Бръснар в Булевард Левски

Калоян е дипломиран бръснар от Академията на Head hunters.Превърнал хобито в професия,Калоян създава за вас мечтаната модерна визия.С огромно желание,позитивно настроение и индивидуален подход към всеки клиент,ще ви накара да се почувствате специални в неговите ръце.

Резервирай сега

Вальо

Топ-Бръснар в Руски Паметник

Здрвейте, казвам се Валентин. Израснал съм в семейство на баща фризьор. Искам да се занимавам с фризьорство от малък. Много съм комуникативен и мога да работя много добре в екип. Обичам да изпипвам нещата до съвършенство.Изключително много се радвам, че попаднах в семейството на Headhunters и ще дам максимума от себе си.

Резервирай сега

Кристиян

Бръснар в Руски Паметник

По време на студентска бригада в Америка през 2019, Кристиян за пръв път се докосва до мъжките подстрижки, като се е налагало там да подстригва приятелите си. От тогава той е обсебен от идеята да стане професионален бръснар на високо ниво и две години по-късно премина успешно обучението в нашата академия. С изключителна прецизност и внимание, той дава всичко от себе си за желаната визия на клиента.

Резервирай сега

Александр

Бръснар в Лозенец

Казвам се Александър и идвам от Украйна. Получих своята бръснарска диплома в академията на Хед Хънтърс в София. Ще се радвам да ви видя в нашия салон. Убеден съм, че ние ще намерим общ език и вие с удоволствие ще се върнете при мен!

Резервирай сега

Станислав

Бръснар в Руски Паметник

Здравейте, казвам се Станислав. Започнах с бръснарството като хоби, но след като разбрах, че това е нещото което искам да правя, реших да завърша академията на Head Hunters. Вече съм част от техния екип и ви очаквам тук, за да постигнем желаната от вас визия.

Резервирай сега

Калоян

Старши Бръснар в Руски Паметник

С вроден манталитет на победител и характер на перфекционист, който иска да е най-добрият в това което се занимава,Калоян е съвкупност от набито око на идеалист,сръчна и прецизна до краен предел ръка, за да направи за вас мечтаната визия.

Резервирай сега

Николай

Старши Бръснар в Център

Николай е трето поколение бръснар. Работи еднакво добре както с къси, така и с дълги форми на косата. Привърженик е на класическите прически с дълга и добре оформена брада.

Резервирай сега

Пламен

Топ-Бръснар в Руски Паметник

Като фотограф човек на изкуството. Пленява ме барбер културата. Завършил академията на Headhunters. С желание за модерна и перфектната визия и стремеж за развитие.

Резервирай сега

Виктор

Топ-Бръснар в Руски Паметник

След като подстригва приятели години наред като хоби,Виктор открива своето призвание в бръснарството и амбициран се впуска в професионалното си развитие като завършва академията на Head Hunters. Неговото старание, перфектционизъм и внимание към детайлите ще се погрижат за вашата визия.

Резервирай сега

Никита

Бръснар в Руски Паметник

Здравейте. Аз съм Никита. Обичам класически и модерни мъжки визии. За направата на всяка една от тях за мен това е чисто изкуство. Имам собствен салон в Киев, Украйна и се занимавям с бръснарство вече 3 години. Искам да се запозная с бръснарката култура в България и да покажа моят собствен стил. Моето хоби е брейк денс и музика. Това е моето вдъхновение. Обичам естетиката в джвижение, звук и мъжки прически.

Резервирай сега

Ивелин

Бръснар в Булевард Левски

Ивелин има тригодишен опит като рецепционист в екипа на Head Hunters. Всекидневното обкръжение от колеги бръснари и шумът на работещите машинки го мотивират да поеме по пътя на бръснарството. Това го амбицира да се запише в Head Hunters Academy, където и успешно завършва. Сега той е готов да се развива с желание и усърдие, като бръснар, редом до своите колеги.

Резервирай сега

Артьом

Бръснар в Център

След завършване на обучението в академията на Хед Хънтърс, разширих своите възможности във фризьорското изкуство и ще се радвам да ги споделя с Вас!

Резервирай сега

Даниел

Топ-Бръснар в Център

Всичко в живота Ви може да не е перфектно, но затова Даниел е тук да направи визията Ви перфектна. Той е с дългогодишен опит в сферата на бръснарството и изкуството. С неговата художествена гледна точка и прецизна ръка, ще направи с визията ви шедьовър!

Резервирай сега

Златин

Junior Бръснар в Лозенец

Златин, още от малък обича да рисува и да създава изкуство. Той разбира, че неговото изкуство е бръснарството и иска да превърне страстта си към него в професия. Откривайки страстта си към бръснарството и изкуството на мъжките визии, той развива умения за създаване на перфектни мъжки визии, внимавайки винаги за желанията на клиентите си. Със своя положителен дух, общителност и чувство за хумор, той създава приятна и релаксираща обстановка в бръснарницата на Head Hunters, предразполагайки клиентите си към пълноценно изживяване по време на подстригването.

Резервирай сега

Веселин

Топ-Бръснар в Академия

След като открива страстта си към бръснарството, Веселин се завръща в България, за да стане възпитаник на академията Headhunters Barbershop. Веднага след звършването продължава стремежа си към съвършенство в друг барбършоп, където не спира да развива уменията си и със същия този хъс ще продължи развитието си като ново попълнение в нашата бръснарница. Вие сами ще се убедите в професионализма и засиленото му внимание към всеки детайл до пълното постигане на перфектната визия за Вас.

Резервирай сега

Станислав

Топ-Бръснар в Център

Станислав е възпитаник на Академията на Head Hunters Barbershop. Вече една година и половина той осъвършенства наученото,надгражда знанията си и трупа опит с всеки изминал ден. Млад и талантлив с голямо желание и стремеж към перфекционизъм.

Резервирай сега

Наско

Топ-Бръснар в Булевард Левски

Наско завършил успешно академията на Head Hunters.За идеално поддържана мъжка визия може да разчитате на него.Работата за него е удоволствие . Към всеки клиент ще се отнесе с уважение,внимание и професионализъм.

Резервирай сега

Любомир

Топ-Бръснар в Лозенец

След като открих страстта си към бръснарството, завърших Академията на Head Hunters Barbershop. Практикувах за кратко в Германия, но реших да се върна и да се развивам в България. Със старание и позитивизъм се грижа за перфектната мъжка визия.

Резервирай сега

Кристиан

Топ-Бръснар в Лозенец

Кристиан е завършил успешно академията на Head Hunters. Стреми се да се самоусъвършенства всеки ден. Може да разчитате на него за поддържането на идеалната мъжка визия.

Резервирай сега

Жоро

Бръснар в Булевард Левски

От години Жоро подстригва приятели като хоби. След дипломирането му от академията на Headhunters Barbershop, хобито му се превърна в професия. За него е удоволствие да подобрява визията на всеки клиент с уважение и внимание.

Резервирай сега

Денис

Бръснар в Булевард Левски

Аз съм Денис! Много обичам професията си. Започнах да се обучавам на класически и бръснарски мъжки подстрижки още когато бях в училище. Моят опит в занаята е 3 години. В Украйна бях собственик на салон. Надявам се, с вас да намерим общ език и вие ще останете доволни от работа ми!

Резервирай сега

Макс

Бръснар в Булевард Левски

Аз съм Макс! Своят бръснарки опит аз съм трупал, работейки с артисти на сцена, за това перфектно знам колко важно е да изглеждаш поддържан и красив. Обичам да работя със съвременни мъжки подстрижки, особено с fade преливания и текстура. Внимателен съм към детайлите и се отдавам на всички на 100%, на всеки мой клиент. Ще усетите грижа и внимание и ще се върнете още много пъти на моя стол.

Резервирай сега

Ангел

Бръснар в Руски Паметник

Започнах да се занимавам с бръснарство 2020 година като хоби. Не след дълго, разбрах, че това е моята страст и година по - късно завърших академията на Head Hunters. Прекарах 2 години в Англия, където натрупах още опит, а сега съм обратно в България. Очаквам Ви в салона, за да постигнем заедно желаната от Вас визия.

Резервирай сега

Борис

Старши Бръснар в Лозенец

Борис е израснал в семейство на фризьори. Фризьорството е заложено в ДНК-то му. Професионалист е както в модерните, така и в авангардните стилове.

Резервирай сега

Иван

Топ-Бръснар в Център

Иван е истински фен на класическото бръснене. Обучавал се е в една от най-добрите академии за бръснари в Украйна. Неговата цел е да покаже съвършенството на всеки клиент.

Резервирай сега

Артем

Старши Бръснар в Булевард Левски

Дойдох в България с част от своята култура. Не само с културата на държавата от която съм, но и с културата на бръснарството. За мен това не е работа, за мен това е част от моят живот, живот който живея с удоволствие. Искам да се отдам на своята страст, а именно да покажа какво е да си бръснар от Head Hunters.

Резервирай сега

Лъки

Топ-Бръснар в Лозенец

За Лъки най-голямото удовослтвие е да подобрява визията на всеки негов клиент. От тийнейджър започва да упражнява свойте бръснарски умения върху себе си и след това свойте приятели. Завършването на академията на Head Hunters поражда страстта му към модерното бръснарство.

Резервирай сега

Анастасия

Бръснар в Руски Паметник

След лятото на 2021 година , Ани открива новата си страст - сплитането на коса и бръснарството. Отличителна с креативността си , тя решава да обедини тези две неща в едно, поради което влиза като една иновация в нашият екип. Благодарение на нейният перфекционизъм , успява да прави не просто плитки , а едни истински шедьоври върху човешката глава. В съчетание с нейната прецизност и себевзискателност , тя бързо успя да се присбособи в сферата на бръснарството. Стремежът й е да надгражда по отношение на работата си, давайки най-доброто от себе си.

Резервирай сега

Екатерина

Бръснар в Лозенец

Екатерина е едно от тези момичета, които решават да се фокусират върху мъжките подстригвания. Започва професионалния си път като фризьор, но сега, бивайки Бръснар, вече знае какво да прави с мъжката коса така че да я накара да изглежда по- добре и по- свежа. Нейна експертиза са класическите форми в мъжкото подстригване. Ако искате перфектната бръснарска услуга, поднесена от нежни женски ръце - просто се доверете на Катя!

Резервирай сега

Васил

Бръснар в Лозенец

Благодарение на дългата си спортна кариера,Васил е готов да постигне най-високи резултати за Вас. Завървил успешно академията на Head Hunters и с опита си като собственик на бръснарница, Васил е готов да предложи една наистина качествена услуга, така че да се почувствате спокойни,че сте се доверили на него.В него ще откриете хъс,себераздаване и чувство за хумор,което ще Ви накра да се почувствате наистина перфектно в това забързано ежедневие!

Резервирай сега

Любен

Бръснар в Руски Паметник

Казвам се Любен. Няколко години бръснарството беше мое хоби, практикувайки го върху свои приятели. Днес вече е моя професия и неизменна част от моя живот. Позволете ми да се погрижа за Вашата визия с много желание, професионално отношение и изпипване до най-малкия детайл.

Резервирай сега

Веселин

Junior Бръснар в Булевард Левски

Веселин се присъединява преди една година в семейството на Head Hunters.Като един истински перфекционист, той най-напред наблюдава тънкостите на занаята, след което завършва успешно академията на Head Hunters. Сега той е готов да приложи наученото в допълнение с неизчерпаемата си креативност и старание, което да предложи на всеки индивидуален клиент перфектната за него визия.

Резервирай сега