Актуални прически през 2017 година

Един от ключовите моменти при стилния мъжки образ е именно прическата. Всяка година стилистите от целия свят ни предлагат огромно разнообразие от нови прически. Едни от тях са добре познатите ни трендове от изминалите години, докато други са нещо наистина ново и непознато за мъжете. Днес ще преоткрием за вас завесата и ще ви разкажем, какви са актуалните прически тази година, за да изглеждате винаги не само брутално, но и моделно.
Прически на къса коса
Късото подстригване винаги е било предпочитани от силната половина, тъй като е универсално, а освен това такива прически не изискват много грижи в поддръжката си. Най-търсен и обичан вариант е така наречения таралеж. Тя едновременно леска и удобна, защото можете буквално да станете от сън, да разрошите леко косата ви и да излезете навън, а освен това жените я обожават.
Не губи актуалността си и така нареченото британско подстригване. При него отличителна особеност е удължената горна част на косата, докато на тила и отстрани е по-къса. Тази година не приветства резките граници между дълга и къса коса, така че имайте предвид това, ако искате да си направите нова прическа. По-добре е да се спрете на нещо средно, тоест когато дължината на косата плавно се променя.
Още един нов тренд тази година е подстригването в стил Hitler-Jugend. Донякъде то прилича на Undercut с тази разлика, че бретона тук преминава плавно назад и няма резки граници. Можете да стилизирате косата си по доста различни начини в зависимост от настроението ви, така че тази прическа е идеална за мъжете, които обичат да експериментират с визията си.
Модерен look за средна дължина на косата
Тази година на мода отново се връщат прическите на средна дължина на косата. Подобна дължина отива на всеки мъж, а и жените смятат че е много сексуално. Освен това, ще можете смело да експериментирате с визията си. Така например MrCool е отново на мода, а освен това е доста лесна прическа за средна дължина на косата. Имайте предвид, че косата ви за нея обаче трябва да е послушна и мека. Undercut също не губи позициите си и този сезон, така че смело можете да заложите и на тази визия.
Прически за по-дълга коса
За по-дългата коса стилистите не предлагат нещо особено. По-скоро тук акцента се прави на самото оформяне на прическата и на състоянието на косата. Актуален вариант тук си остава просто опашката. Подобна прическа изглежда брутално, особено ако имате брада. Жените харесват такива визии, затова никога не е късно да опитате един нов и различен образ.
Ако вече сте решили, каква прическа искате, тогава можете да заповядате в нашия барбершоп Head Hunters. Нашите професионални майстори ще се погрижат за вашата визия, съобразявайки се не само с модните тенденции тази година, но също така с вашите лични предпочитания!