Актуални прически през 2017 година

Един от ключовите моменти при стилния мъжки външен вид е именно прическата. Всяка година стилистите от целия свят ни предлагат огромно разнообразие от нови прически. Едни от тях са добре познатите ни трендове от изминалите години, докато други са нещо наистина ново и непознато за мъжете. Днес ще открехнем завесата за вас и ще ви разкажем, какви са актуалните прически тази година, за да изглеждате винаги не само стилно, но и моделно.

Прически на къса коса

Късото подстригване винаги е било предпочитано от мъжката аудитория тъй като е универсално, а освен това такива прически не изискват много грижи в поддръжката си. Най-търсен и обичан вариант е така нареченият таралеж. Това е едновременно леска и удобна подстрижка, защото можете буквално да станете от сън, да разрошите леко косата си и да излезете навън, а освен това и жените я обожават.

Актуалността си не губи и така нареченото британско подстригване. При него отличителна черта е удължената горна част на косата, докато на тила и отстрани е по-къса. Тази година не приветства резките граници между дълга и къса коса, така че имайте предвид това, ако искате да си направите нова прическа. По-добре е да се спрете на нещо средно, тоест дължината на косата плавно да се променя.

Още един нов тренд тази година е подстригването в стил Hitler-Jugend. Донякъде то прилича на Undercut с тази разлика, че бретона тук преминава плавно назад и няма резки граници. Можете да стилизирате косата си по доста различни начини в зависимост от настроението ви, така че тази прическа е идеална за мъжете, които обичат да експериментират с визията си.

Модерен look за средна дължина на косата

Тази година на мода отново се връщат прическите със средна дължина на косата. Подобна дължина отива на всеки мъж, а и жените смятат, че е много секси. Освен това, ще можете смело да експериментирате с визията си. Така например MrCool е отново на мода, а освен това е доста лесна прическа за средна дължина на косата. Имайте предвид, че за нея, косата ви трябва да е послушна и мека. Undercut също не губи позициите си и този сезон, така че смело можете да заложите и на тази визия.

Прически за по-дълга коса

За по-дълга коса стилистите не предлагат нещо особено. По-скоро тук акцента се прави на самото оформяне на прическата и на състоянието на косата. Актуален вариант тук си остава просто man bun. Подобна прическа изглежда много стилно особено ако имате брада. Жените харесват такива визии, затова никога не е късно да опитате един нов и различен стил.

Ако вече сте решили, каква прическа искате, тогава можете да заповядате в нашия барбершоп Head Hunters. Нашите професионални майстори ще се погрижат за вашата визия, съобразявайки се не само с модните тенденции тази година, но също така с вашите лични предпочитания!